Avagy flóra és fauna
Egyik kedves olvasómtól levél landolt a postaládámban. A napfényes Itália mindig tartogat meglepetéseket. Bár a Capri Palace Hotel két Michelin-csillagos éttermének konyháját tesztelhették, egy pillanatra mégis eszükbe jutottam és fotóztak nekem. Nézzük meg, hogyan díszítik az asztalt, azok akik a konyhában remekelnek!
Valóban igényes asztali dekornak tűnik
Magyarázat helyett álljanak itt inkább az ő szavai: "... eleinte valamiféle tengeri növénynek véltünk, majd kiderült: tengeri sün. Később a tengeri sün, mint tálka is megérkezett, benne valami tenger ízű saláta. Elég jó volt. Küldök még pár fotót, mert szerintem az sem mindegy, milyen környezetben van elhelyezve a virág. Üdvözlünk Capri szigetéről, ahol kék az ég, a virágok pedig sündisznók!"
Így szervíroznak ők: a süntál salátával
Való igaz, hogy nem épp utolsó a környezet.
És egy ráadás kép. Bella vita!
Ezúton is köszönöm a lenyűgöző beszámolót!
Te is láttál valami szépet? Küldd el a viragomviragom.blog@gmail.com címre!